Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Skapa korrektur

Granska din layout

För att granska projekt eller visa upp dem för andra före tryck kan korrektur vara lämpligt. Notera dock att korrekturet inte är högupplöst utan främst lämpar sig för att granska layouten.

Gå till menyn ”Fil/Skapa korrektur”.

frontBook - Korrektur

Det går att exportera ut ditt projekt både som JPEG eller PDF, i exemplet använder vi PDF med syftet att förhandsgranska en bok.

Välj inställningar enligt nedanstående bild, och välj plats att spara filen på.

frontBook - Korrektur

För att efterlikna en bok, öppna den skapade filen med en PDF-läsare och välj ”dubbelsidig vy”.

frontBook - Korrektur

Första vyn kommer att visa omslag och sida ett.

frontBook - Korrektur

Sedan kommer uppslagen att listas i ordning.

frontBook - Korrektur

Under sommaren (18 juni - 17 augusti) har vi förändrade telefontider, öppettider och produktionstider. Hitta telefon- och öppettider här Se sommarens produktionstider här