Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Bakgrunder

Lägg till bakgrunder i frontBook

Det finns två sätt att arbeta med bakgrunder i frontBook. Pappret alltid är vitt om man inte väljer någon bakgrund eller sidfärg.

1.

Via ”Sidfliken” väljer man ”Sidbakgrund”, man kan säga att det är detsamma som att välja färg på själva pappret.

frontbook - Bakgrunder

frontbook - Bakgrunder

2.

Via ”Bakgrunder” kan man lägga något uppe på sin sida, man kan tänka detta som ett klistermärke som täcker hela sidan. Det kan vara enfärgade bilder eller illustrationer och foton.

frontbook - Bakgrunder

frontbook - Bakgrunder
Detta innebär då att man kan välja färg på pappret, men sedan ändå klistra in något annat uppe på sidan. Då syns inte färgen på pappret förrän man tagit bort ”klistermärket” igen.

frontbook - Bakgrunder

Bakgrunder är till skillnad från Sidbakgrunder (sidfliken) objekt som går att markera. Ta bort en bakgrund genom att markera den och tryck ”Delete”, eller genom att dra in bakgrunden ”Ingen”. Det går också bra att högerklicka på bakgrunden och välja ”Ta bort bakgrund”.

frontbook - Bakgrunder

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete