Hoppa till huvudinnehåll

Vår nya storformatskrivare

Printa utskrifter upp till 150cm i bredd

Vi firar in det nya året med att utöka vår maskinpark med en ny storformatskrivare Epson SureColor P20000 som har en max bredd på hela 150 cm!

Under 2018 har vi har introducerat en mängd nya Fine Art-papper i vårt produktutbud som uppskattats av våra fotografer. För att möta den stigande efterfrågan på stora utskrifter har vi investerat i en ny storformatskrivare Epson SureColor P20000 med en maxbredd på hela 150 cm. Det innebär att vi nu kan producera arkivbeständiga högkvalitativa fotoutskrifter upp till enorma 150×300 cm. Skrivaren har en ny 10-bläckuppsättning med mattsvarta bläck för hög densitet för djupare bättre nyanser. Modellens nyansövergångar har också förbättrats med hjälp ny bläck-drop-teknik.

Storformatsskrivare 150 cm

Vi kommer inledningsvis att erbjuda utskrifter på det populära papperet Hahnemühle Studio Enhanced 210gr med ny max bredd på 150 cm. Bilder med den nya bredden går att beställa genom vår proffstjänst-prefix eller via vår FTP.

I och med den nya pappersbredden utökar vi även möjligheten att kombinera utskrifter med olika typer av stora bildmonteringar och inramningar. Om du vill göra en bildmontering eller inramning med en bredd över 110 cm så behöver du lägga beställningen via vår FTP för manuell hantering och logistik-lösning.

Läs mer om Hahnemühle Studio Enhanced

Kontakta oss för mer information

Ladda upp bilder via vår FTP

Dela gärna med vänner och kollegor!

Relaterade inlägg

Bläckstråle eller fotografiskt?
Har min bild tillräcklig upplösning?
Tips: Lär dig digital färghantering

Relaterade produkter

Solidaritet med Ukraina

I solidaritet med folket i Ukraina och krigets offer.
Stöd Svenska Journalistförbundets insamlingsfond för journalister och mediearbetare i Ukraina. Till SJF insamlingsfond