Hoppa till huvudinnehåll

Vår nya digitala tryckpress

HP Indigo 7900

Vi är stolta över att meddela vår senaste investering i en HP Indigo 7900 digital tryckpress. Detta är en viktig del av vår större satsning på att utveckla vår digitala verksamhet och introducera nya produkter och applikationer för våra kunder.

Med vår nya press ökar vi både produktiviteten och flexibiliteten samtidigt som vi möter efterfrågan på mindre upplagor med snabba leveranstider. Vi kommer att installera vår nya press v.14-15 under april månad.

Vi har arbetat med HP Indigo-teknologin under många år, vilket gjorde valet av ny tryckpress enkelt. Vi är särskilt glada över möjligheten att trycka metallfärger med HP Indigo ElectroInk Silver, vilket öppnar upp nya möjligheter att erbjuda exklusiv design av högt värde samtidigt som vi sparar in på kostsamt metallmaterial.

HP Indigo 7900
HP Indigo 7900 i produktion

Vår nya tryckpress har sju färgverk, utöver cmyk finns light magenta, light cyan och vit/silver som gör att vår press är anpassad mot att trycka foto och metalliska/dekorfärger. Vi är övertygade om att denna investering kommer att stärka vår position på personifierade tryckmarknaden och ge våra kunder nya möjligheter i sitt skapande.

Indigo dekorfärg silver
Den sjunde färgen silver ger möjligheten att trycka metallicfärger

Vi ser fram emot att använda vår nya Indigo 7900-press för att skapa fler och innovativa tryckprodukter för våra kunder i framtiden!

Relaterade inlägg

Har min bild tillräcklig upplösning?
Vår nya storformatskrivare
Tips: Lär dig digital färghantering

Relaterade produkter

Solidaritet med Ukraina

I solidaritet med folket i Ukraina och krigets offer.
Stöd Svenska Journalistförbundets insamlingsfond för journalister och mediearbetare i Ukraina. Till SJF insamlingsfond