Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Testbild – Prefix

Undvik överraskningar

Med en testbild kan du jämföra hur bilderna du får hem blir i förhållande till vad du ser på din skärm.

På så sätt säkerställer du att dina “riktiga” beställningar blir precis så som du vill ha dem. Du kan maximalt beställa 4 testbilder.

För att beställa en testbild så laddar du upp din bild och väljer du ”Testbild” längst ned i listan under Media. Välj ett av de tre alternativen som passar din bild bäst. Har du ingen egen bild som lämpar sig för detta kan du ladda ner vår egna testbild här.

Testbild för din skärm

Gå till Prefix

Du kan också beställa testbild i Poster / Express.

Under sommaren (18 juni - 17 augusti) har vi förändrade telefontider, öppettider och produktionstider. Hitta telefon- och öppettider här Se sommarens produktionstider här