Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Testbild – Poster & Express

Undvik överraskningar

Med en testbild kan du jämföra hur bilderna du får hem blir i förhållande till vad du ser på din skärm.

På så sätt säkerställer du att dina “riktiga” beställningar blir precis så som du vill ha dem. Du kan maximalt beställa 4 testbilder.

För att beställa en testbild så väljer du ”Testbild för din skärm” under storlek. Har du ingen egen bild som lämpar sig för detta kan du ladda ner vår egna testbild här.

Gå till Poster Gå till Express

Du kan också beställa en testbild i Prefix.