Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

PostNord förändrar 1:klass Varubrev

Den 2 maj förändrade PostNord sina mått för 1:klass Varubrev i kölvattnet av allt mindre brevlådor i nybyggda fastigheter. Det innebär att bilder som tidigare har gått som Varubrev kan behöva skickas som Mypack (Postpaket). Förändringen innebär ett högre porto för bilder över 18×25 cm, men ger säkrare leveranser och bättre spårningsmöjligheter via kolli-ID:en. Vi har förhandlat med posten så att vi kan erbjuda de bästa fraktpriserna till våra kunder. Fraktpriset sätts utifrån försändelsens vikt, volym och behovet av emballage. Skickar du bilder till dina kunder, vänner eller familj kan det vara lönsamt att använda funktionen “annan leveransadress/ skicka till alternativ adress” i våra webbtjänster. Då skickar vi bilderna direkt till din kund/mottagare med dig som avsändare och neutrala följesedlar utan priser. Läs nedan eller kontakta oss för mer information.

Så här väljer du “annan leveransadress”:

1. Via Klarna – kortbetalning & faktura

2. Via Dibs – kortbetalning

Relaterade inlägg

Har min bild tillräcklig upplösning?
Bläckstråle eller fotografiskt?

Relaterade produkter

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete