Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Gunnar Olssons Foto Ombud

Återigen ett ombud!

Gunnar Olssons Foto

Under pandemin var Gunnar Olssons Foto tvungna att pausa sitt samarbetet med oss p.g.a restriktioner kring butiksytor. Butiksrestriktioner är lyfta och de är återigen vårt ombud på Södermalm, Stockholm. Vi är mycket glada över detta och tror att det kommer bli uppskattat av våra lokala fotografer. I samband med återlanseringen har serviceavgiften för leveransalternativet höjts till 20 kr p.g.a ökade kostnader för emballage och transport. Hämta beställningar hos Crimson i Hägersten är fortsatt kostnadsfritt.

Läs mer om våra egna ombud här!

 

Relaterade inlägg

6 tips för redigeringsrummet
Har min bild tillräcklig upplösning?
Tips: Lär dig digital färghantering

Relaterade produkter

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete

Nyhet! Helt ny editor för inramningar och canvastavlor. Välj mellan alla våra ramar, papper, passepartout och glas. Testa här!