Hoppa till huvudinnehåll

Beställ bilder

Snabbt, enkelt med proffskvalité

Express

Framkalla bilder i små format

Välj mellan matt eller blankt fotopapper av hög kvalité i 25 olika format. Storlekar från 10x10 cm upp till 24x30 cm. Nu med ramar!

Poster

Beställ stora bilder i posterformat

Välj mellan äkta fotografiskt papper eller Hahnemühle Fine Art-papper. Från 30x30 cm upp till 70x100 cm. Välj till ram eller inramning!

Galleri

Skapa unika inramningar

Skapa dina egna inramningar av gallerikvalité. Välj mellan olika ramar, fotopapper, Fine Art-papper, passepartout och glas. Se hur din tavla blir i vår 360° designvy.

Prefix

Beställ bilder i egna format

Prefix är vår proffstjänst och är till för dig som vill beställa bilder i egna format. Via Prefix har du tillgång till en mängd professionella papper och bildmonteringar.

Kort

Skapa egna kort & trycksaker

Fotoböcker

Skapa personliga fotoböcker

Kalendrar

Skapa dina egna fotokalendrar

Canvastavlor

Skapa canvastavlor av hög kvalité

Våra canvastavlor görs för hand med specialanpassad Hahnemühle canvasduk, arkivbeständigt bläck och äkta kilramar.

DirektPrint

Tryck bilder på olika skivmaterial

Gör högkvalitativa tryck på hårda skivmaterial. Välj mellan exempelvis plywood, aluminium och plexiglas. Från 30x30 cm ända upp till 200x300 cm.

Beställ dina bilder hos ett proffs

Vi har jobbat med analog och digital bild sedan 1971 och har Sveriges största utbud av fotopapper, bildmonteringar och trycksaker. Alla våra produkter produceras i Stockholm vilket innebär snabba och miljövänliga leveranser till hela landet. Är du boende i Stockholm har du möjlighet att hämta dina bilder hos oss i Hägersten eller hos våra ombud i Stockholms innerstad.

Tveka inte att kontakta oss om du skulle ha frågor eller funderingar kring dina bilder eller framtida beställningar. Vår kundtjänst är tillgänglig alla vardagar per telefon och mail. Hitta våra kontaktuppgifter här.

Student

Skapa studentskyltar & studentkort

Skapa en egen design eller välj mellan olika mallar. Behöver du digitalisera en bild eller ett negativ? Vi gör det utan kostnad. Beställ ett inlämningskuvert med gratis porto.

FTP

Skräddarsydda & avancerade beställningar

Med vår stora erfarenhet, produktutbud och maskinpark kan vi erbjuda det mesta inom bildproduktion. Vill du lägga en beställning som inte finns i vårt ordinarie beställningsflöde kan du ladda upp dina bilder, beskrivning och kontaktuppgifter via vår FTP. Det kan exempelvis vara specialanpassade utskrifter, inramningar, skyltar eller hela utställningar.

Utställningar & tryckbeställningar

Vi har lång erfarenhet av utställningsproduktion för museer, organisationer och konsthallar. Vårt bildfokus och teknikbredd gör att vi kan hitta lösningar för alla typer av situationer så som utställning i offentliga byggnader, byggarbetsplatser, kollektivtrafiken och utomhusmiljöer.

Vi kan också hjälpa till med olika tryckprodukter som utställningsfolders, inbjudningar, tryck på vinyl, fototapet, ljuslådebilder och affischer.

Tveka inte att ringa eller maila din förfrågan till oss. Du hittar våra telefontider och kontaktformulär här.

Solidaritet med Ukraina

I solidaritet med folket i Ukraina och krigets offer.
Stöd Svenska Journalistförbundets insamlingsfond för journalister och mediearbetare i Ukraina. Till SJF insamlingsfond