Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Skärmkalibrering

För ett återkommande och gott resultat vid framkallning av dina bilder så spelar din skärms färgåtergivning en central roll. Därför har vi låtit färg-gurun Lars Köhler sammanställa en grundläggande genomgång av skärmkalibrering.

Klicka dig vidare i menyn till vänster.

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete

Vi har förlängda leveranstider på vissa av våra produktkategorier under sommarveckorna. Fotokopior & utskrifter levereras som vanligt under hela sommaren. Se datum och tider här!