Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Skärmkalibrering

För ett återkommande och gott resultat vid framkallning av dina bilder så spelar din skärms färgåtergivning en central roll. Därför har vi låtit färg-gurun Lars Köhler sammanställa en grundläggande genomgång av skärmkalibrering.

Klicka dig vidare i menyn till vänster.

Under sommaren (18 juni - 17 augusti) har vi förändrade telefontider, öppettider och produktionstider. Hitta telefon- och öppettider här Se sommarens produktionstider här