Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Skärmkalibrering

För ett återkommande och gott resultat vid framkallning av dina bilder så spelar din skärms färgåtergivning en central roll. Därför har vi låtit färg-gurun Lars Köhler sammanställa en grundläggande genomgång av skärmkalibrering.

Klicka dig vidare i menyn till vänster.

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete

Under sommarveckorna har vissa produkter förlängda leveranstider. Se vilka veckor som de förlängda leveranstiderna gäller under sommaren här.
Du hittar våra sommaröppettider och telefontider här.🌞