Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Skärmkalibrering

För ett återkommande och gott resultat vid framkallning av dina bilder så spelar din skärms färgåtergivning en central roll. Därför har vi låtit färg-gurun Lars Köhler sammanställa en grundläggande genomgång av skärmkalibrering.

Klicka dig vidare i menyn till vänster.

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete

Vi har migrerat till ett nytt designprogram för skapande av julkort & kort! Har du påbörjade projekt i vårt gamla designprogram Cards så kan du fortfarande beställa dem här.