Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Leveransalternativ

Här hittar du våra olika leveransalternativ. Samma leveransalternativ gäller oavsett vilken tjänst du använder. Däremot kan fraktkostnader skilja sig, pågrund av olika produkters omfång och vikt.

Post / Postpaket

Post och postpaket hämtas dagligen från labbet runt klockan 17:00. De levereras vanligtvis dagen efter.

Vi reserverar oss mot eventuella förseningar hos Posten.

Alternativ adress

Du kan välja att skicka din order till en alternativ adress. Då skickar vi med en helt neutral följesedel utan någon prisinformation och med ditt namn som avsändare. Detta gäller även för adresslappen på utsidan av paketet.

 

Hämta hos Crimson

Bor du i Stockholm kan du hämta ordern direkt i vår butik och showroom. På så vis slipper du leveranskostnader och kan hämta dina bilder så fort vi har packat dem.

När du väljer att hämta hos oss har du också möjligheten att betala kontant, vi tar naturligtvis också de vanligaste kreditkorten.

 

Hämta hos Ombud

För att göra det enklare för dig erbjuder vi också upphämtning från ombud. Väljer du ombud så kan du inte betala din order i butik, utan vid beställningstillfället.

 

Bud – Sthlm City & Närförort

Bor du i Stockholm (med omnejd) har du möjlighet att få din order levererat med bud.

 

 

 

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete