Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Betalningssätt

Kreditkort – Dibs

Betala med kreditkort direkt på webben så slipper du expeditionsavgift vid faktura.

Vi tar emot följande korttyper:

  • VISA
  • MasterCard
  • Eurocard

Klarna

I vår webbtjänst Express erbjuder vi Klarna som betalningsalternativ. Vilka olika betalningsalternativ som presenteras av Klarna är beroende av din personliga betalningshistorik.  Det vanligaste betalningsalternativen hos Klarna är faktura, kreditkort och banköverföring.

Crimson faktura

Vi fakturerar den sista varje månad och har en förfallotid på 15 dagar från faktureringstillfället. Vid val av faktura tillkommer en expeditionsavgift på 10 kr per beställning.

Vi samlingsfakturerar. Det innebär att flera ordrar kan hamna på samma faktura. Anledningen till att vi samlingsfakturerar är att vi har många kunder som beställer bilder varje dag och de vill inte ha en mängd fakturor i sin bokföring.

Betala i butik

Detta betalningsalternativ är endast tillgängligt om du hämtar din order hos oss.  Du betalar med kort när du hämtar upp dina bilder i vår butik/showroom. Observera att vi är kontantfria för att minska kontakten mellan kund och personal. 

 

 

 

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete