Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Ramning

Kom-igång-guide

Ladda upp din bild

1. Klicka på knappen “Välj bilder”.

2. Välj sedan en eller flera bilder i fönstret. Håll inne Ctrl (Cmd) för att välja en eller flera bilder. För att välja alla bilder trycker du Ctrl+A (Cmd+A på Mac).

Välj utförande på ramen

1. När bilderna är uppladdade gör du dina egna inställningar på designsidan. Du ser direkt hur dina val påverkar utformningen i designvyn.

2. Du kan välja mellan tre olika ramutföranden; svart, vit och mörkbrunt trä.

3. Passepartouten anpassar sig efter din bilds proportioner och vald ramstorlek. Vill du justera hur passepartouten förhåller sig till bilden måste du anpassa bildens proportioner i ett bildbehandlingsprogram. Det görs enklast i program som Photoshop eller Bilder (standardprogram för Mac).

4. Du kan ser hur ramen blir med vår 3D-vy.

Logga in och slutför beställningen

1. När du är färdig med alla inställningar klickar du på knappen ”Slutför beställningen” nere till höger.

2. Klicka på knappen ” Visa orderspecifikation” för en överblick av din beställning.

3. Du kommer nu få uppge din e-mailadress. Om din e-mail redan finns registrerad hos oss kommer du få logga in genom att skriva in ditt lösenord. Finns du inte redan som kund så kommer du att få registrera ett nytt konto.

4. Om du vill slutföra beställningen utan att loggan in på ett Crimson-konto kan du använda vår snabbkassa. Betalningsalternativen i snabbkassan är begränsade till Klarna.

5. När du loggat in väljer du leverans- och betalningssätt. Bor du i Stockholm kan du kostnadsfritt hämta din ordern hos oss eller våra ombud.

6. Du har möjlighet att betala via Klarna (kort/faktura), Dibs (kort) eller hos Crimson i Fruängen (kontanter/kort).

7. Om du representerar ett företag behöver du välja ”Företag” i Klarna kassan för faktura.

8. Vill du skicka bilderna till en alternativ adress görs det i Klarna kassan (se alternativet ”annan adress”).

9. Vid kortbetalning via Dibs kan du välja ”skicka till alternativ adress” direkt i frakt och betalningsfältet.

10. Klicka på ”Slutför köp” för att skriva in kortuppgifter.

11. När du lagt ordern får du ett bekräftelsemail med alla detaljer om din order. Observera: Vi har ett automatiskt system och din order går inte att ändra i efterhand.

Gå till ramtjänsten

Skapa personliga julklappar 🎁🌲 Hitta våra julklappstips här!