Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Provtryck

Undvik överraskningar

En helt kostnadsfri försäkring

Vi erbjuder gratis provtryck för trycksaker i frontBook (max 1st per kortdesign/4 sidor).. Med ett provtryck ser du hur bilderna för ett specifikt projekt blir innan du gör din slutliga beställning. Självklart kan du också använda provtrycket för att jämföra med och korrigera din skärm. Allt för att slutresultatet ska bli precis så som du vill ha det.

Det är enkelt

Skapa i frontbook Online här!

Öppna programmet Frontbook och klicka på respektive kategori. Sedan är det bara att ladda in dina bilder och börja skapa. Du kan göra provtryck/testbild för både fotobok och kalendrar.

Provtryck - frontBook

Cards

När din design är klar går du vidare till beställning, här får du frågan om du vill göra ett provtryck. Svarar du ”ja” så gör vi först ett gratis prov och skickar till dig.

Provtryck - Cards

 


Gratis testbild i våra fotografiska tjänster

Även i våra fotografiska tjänster erbjuder vi gratis testbild för att jämföra hur bilderna blir i förhållande till din skärm.

Poster / Express
Prefix

 

 

 

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete