Safari

Klicka på länken ovan och följ instruktionerna på den sidan för att installera Flash om du inte redan har det.

1. Klicka på ”Innehåll” i listen högst upp på skärmen. Se bild nedan.
  2. En lista med alternativ faller ner. Välj ”Uppdatera med Flash”.

guide hur man aktiverar Flash i Safari

Solidaritet med Ukraina

I solidaritet med folket i Ukraina och krigets offer.
Stöd Svenska Journalistförbundets insamlingsfond för journalister och mediearbetare i Ukraina. Till SJF insamlingsfond

Barn som tar studenten? Skapa din egna vädertåliga studentskylt 50x70 cm. Gratis skanning av negativ eller fotokopia! Läs mer & skapa här –>