Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Safari

Kontrollera först att du har Flash installerat på datorn.
Klicka på länken ovan och följ instruktionerna på den sidan för att installera Flash om du inte redan har det.

1. Klicka på ”Innehåll” i listen högst upp på skärmen. Se bild nedan.
  2. En lista med alternativ faller ner. Välj ”Uppdatera med Flash”.

guide hur man aktiverar Flash i Safari

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete