Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Microsoft Edge

Kontrollera först att du har Flash installerat på datorn.
Klicka på länken ovan och följ instruktionerna på den sidan för att installera Flash om du inte redan har det.

1. Klicka på symbolen som ser ut som 3 horistonella prickar högst upp i högra hörnet. Se bild nedan.
  2. En lista med alternativ faller ner. Välj ”Inställningar”.
    guide hur man aktiverar Flash i Microsoft Edge
  3. I nästa meny som öppnas, välj ”Avancerat”.
  4. Till höger ändrar du Använd Adobe Flash Player till ”på”.
    guide hur man aktiverar Flash i Microsoft Edge
  5. När du besöker en hemsida med Flash-innehåll visas en symbol som ser ut som en pusselbit till höger i rutan med hemsidesadressen. Klicka på den symbolen.
  6. I rutan som dyker upp, klicka på knappen ”Tillåt en gång”.
    guide hur man aktiverar Flash i Microsoft Edge
Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete