Microsoft Edge

Klicka på länken ovan och följ instruktionerna på den sidan för att installera Flash om du inte redan har det.

1. Klicka på symbolen som ser ut som 3 horistonella prickar högst upp i högra hörnet. Se bild nedan.
  2. En lista med alternativ faller ner. Välj ”Inställningar”.
    guide hur man aktiverar Flash i Microsoft Edge
  3. I nästa meny som öppnas, välj ”Avancerat”.
  4. Till höger ändrar du Använd Adobe Flash Player till ”på”.
    guide hur man aktiverar Flash i Microsoft Edge
  5. När du besöker en hemsida med Flash-innehåll visas en symbol som ser ut som en pusselbit till höger i rutan med hemsidesadressen. Klicka på den symbolen.
  6. I rutan som dyker upp, klicka på knappen ”Tillåt en gång”.
    guide hur man aktiverar Flash i Microsoft Edge