Internet Explorer

Kontrollera först att du har Flash installerat på datorn.
Klicka på länken ovan och följ instruktionerna på den sidan för att installera Flash om du inte redan har det.

1. Klicka på symbolen som ser ut som ett kugghjul högst upp i högra hörnet. Se bild nedan.
  2. En lista med alternativ faller ner. Välj ”Hantera tillägg”.
    guide hur man aktiverar Flash i Internet Explorer
  3. Ett fönster öppnas, där markerar du raden ”Verktygsfält och tillägg”.
  4. I rutan till höger dyker ett antal rader upp, hur många beror på vad som är installerat i ditt system. Sök reda på ”Shockwave Flash Object” och markera den raden genom att klicka på den.
  5. Klicka på knappen ”Aktivera” längst ned till höger i fönstret. Sedan kan du stänga fönstret och ladda om sidan.
    guide hur man aktiverar Flash i Internet Explorer