Firefox

Kontrollera först att du har Flash installerat på datorn.
Klicka på länken ovan och följ instruktionerna på den sidan för att installera Flash om du inte redan har det.

1. Klicka på antingen den vita ikonen mitt på sidan där det står ”kör Adobe Flash” eller klicka på den lilla grå symbolen bredvid rutan med hemsidesadressen. Se bild nedan.
    guide hur man aktiverar Flash i Firefox
  2. Ett fönster dyker upp med alternativ. Välj alternativet ”Tillåt”. Du kan även klicka i rutan där det står ”Kom ihåg detta beslut”. Då behöver du inte aktivera Flash igen på denna hemsida.

guide hur man aktiverar Flash i Firefox