Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Kortbetalningar

Via Dibs

3D Secure

Branschkraven för säkra kortbetalningar förändras allteftersom att e-handeln ökar. De flesta kortutgivare kräver nu ett extra steg vid kortköp på nätet. Det innebär att du, förutom dina kortuppgifter, även måste ange ett lösenord eller BankID för att bekräfta ditt köp. För att detta skall fungera så måste du registrera ditt betalkort för e-handel via din kortutgivare, detta har olika namn för olika kort, till exempel MasterCard SecureCode, Verified by VISA och Enrolled for E-commerce, tekniken har fått samlingsnamnet 3D Secure.

Allt detta handlar om att minska risken för bedrägeri och att skydda dig som konsument när du handlar på nätet. Kolla med din kortutgivare hur du ansluter just ditt kort.

Här kan du läsa hur du gör hos de största svenska bankerna:

Nytt betalfönster

För att möta förändrade branschkrav på säkra kortbetalningar lanserar vår betalningsleverantör DIBS ett nytt betalfönster som ersätter de befintliga betalfönstren den 22 februari 2016. Det nya fönstret ser ut så här:

DIBS Betalfönster

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete