Ramning

Kom-igång-guide

Steg-för-steg

1. Klicka på knappen “Välj bilder”, välj sedan en eller flera bilder i fönstret. Håll inne Ctrl (Cmd) för att välja en eller flera bilder. För att välja alla bilder trycker du Ctrl+A (Cmd+A på Mac).

Ladda upp bild för inramning

2. När du har valt bilder trycker du på “Ladda upp”.
3. När bilderna är uppladdade gör du dina egna inställningar på designsidan. Du ser direkt hur dina val påverkar utformningen i designvyn.

Bildinställningar vid inramning

Passepartouten anpassar sig efter din bilds proportioner och vald ramstorlek. Vill du justera hur passepartouten förhåller sig till bilden måste du anpassa bildens proportioner i ett bildbehandlingsprogram. Det görs enklast i program som Photoshop eller Bilder (standardprogram för Mac).

4. För att bekräfta dina bildinställningarna klickar du “Nästa”.  Klicka sedan på "Gå vidare" för att komma till registering- och betalningssidan.

Konto & registrering

5. Skriv in din mailadress i den angivna rutan och klicka på “OK”. Om du har ett konto anger du sedan ditt lösenord. Om du inte har ett konto skapar du ett. Ditt kundkonto och order är kopplad till den mailadressen du har angett.

Registrering innan beställning av inramning

Avsluta beställningen

6. Du har möjligheten att posta inramningen till din egen eller annans adress (alternativ adress). Bor du i Stockholm har du möjlighet att kostnadsfritt hämta ramningen hos Crimson eller våra ombud.

Leverans och betalningsalternativ för inramning

7. Du kan välja att betala din inramningen med kort eller faktura. Om du väljer att hämta ramningen hos Crimson är det möjligt att betala i butik (kort eller kontant). Klicka på “Fortsätt” för att avsluta din beställning. Har du valt att betala med kreditkort kommer du till en kortbetalningssida. Oavsett betalningsalternativ får du ett bekräftelsemail när din order är genomförd.

Gå till ramtjänsten